Obec Otice
Obec Otice

představení obce Otice

Obec se nachází v předhůří Nízkého Jeseníku. Páteří území je řeka Hvozdnice. Otice nejsou typickou obcí vesnického charakteru, mají spíše charakter vzdálenějšího předměstí Opavy, kam se s oblibou stěhují právě lidé v Opavě pracující.

Ochrana osobních údajů

znak obce OticeObec Otice se jakožto správce osobních údajů zavazuje, že bude osobní údaje zpracovávat odpovědně a v souladu s právními předpisy, především se zákonem č. 110/2019 Sb. a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Kontaktní údaje správce:

  • Obec Otice
  • Mgr. Vladimír Tancík, starosta
  • E-mail: starosta@otice.cz
  • Tel.: +420 474 684 628 

Kontaktní údaje na pověřence pro ochranu osobních údajů:   

  • Obecní úřad Otice                                                      
  • Patrik Lestly
  • E-mail: referent@otice.cz
  • Tel.: +420 703 146 072

Účely zpracování osobních údajů:

  • splnění úkolů prováděných ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci
  • splnění právních povinností, které se na obec vztahují
  • uzavření a následné plnění smlouvy mezi obcí a smluvním partnerem
  • ochrana oprávněných zájmů

Souhlas se zpracováním osobních údajů:

Pokud jsou osobní údaje zpracovány na základě souhlasu, může subjekt údajů souhlas kdykoli odvolat. Po odvolání souhlasu nebo jeho neposkytnutí ukončí obec zpracování osobních údajů.

Doba zpracování osobních údajů:

Osobní údaje jsou uchovávány pouze po dobu, která je potřebná pro účely, za kterými byly shromážděny, obvykle po dobu stanovenou právním rámcem ČR nebo stanovenou souhlasem subjektu údajů.

Příjemci osobních údajů:

  • orgány veřejné moci
  • poskytovatelé údržby informačního systému
  • další příjemci dle potřeb a pokynů správce

Práva subjektů údajů:

  • právo na informace o zpracování osobních údajů
  • právo na přístup k osobním údajům
  • právo na opravu, resp. doplnění
  • právo na výmaz
  • právo na omezení zpracování
  • právo na přenositelnost
  • právo vznést námitku
  • právo nebýt předmětem automatizovaného individuálního rozhodování
  • právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů

Jednotlivá práva je možné uplatnit přímo u správce osobních údajů.

rozšířené vyhledávání

obecní úřad

Stav řeky Hvozdnice

12.5.2021 15:10

Aktuální výška:

106 cm

Oznámení lékařů

Pracovní doba  MUDr. Vašíkové a 

MUDr. Cihlářové, 

oznámení o dovolené

Více informací

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 5
DNES: 490
TÝDEN: 2204
CELKEM: 1037293

Mobilní aplikace

Mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Odstávka elektřiny

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

Projekt číslo: 115D312040111, Identifikační číslo EIS: CZ.05.1.24/0.0/0.0/16_035/0002187
„Protipovodňová opatření obcí Otice a Dolní Životice“
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií - Fondem soudržnosti v rámci Operačního programu Životní prostředí.

Spřízněné obce

Udržujeme úzké spojení s obcemi:Čechynce (Slovenská Republika) Borki Wielke (Polsko)

mapa